Vill du blogga om ditt husbygge?

Om du är intresserad av att ha en egen blogg i vår bloggportal, kontakta oss!

blogg@myresjohus.se

Smart 168

9 dagar till slutbesiktning

Kommentera

I fredags fick vi äntligen se vårt färdiga hus och det är SÅ fint! Besiktningsmannen var supernoga och gick igenom allt in i minsta detalj. Totalt var det ca 20 punkter som ska åtgärdas, men i princip bara småsaker som t.ex. att en fog saknades vid ytterdörren och det var en glipa mellan väggen och någon list. Väldigt skönt att det inte var några större åtgärder som behöver göras, så nu räknar vi kallt med att få nycklarna den 16/12. Myresjöhus representant sa till och med att om alla papper hade varit färdiga hade vi i princip kunnat få nycklarna direkt vid kontrollbesiktning. Nu känns det lite frustrerande att huset väntar på oss och vi bor i flyttkaos i ytterligare 9 dagar. Men… om vi väntat i 1,5 år så kan vi vänta 1,5 vecka till :)

IMG_5085 IMG_5088 IMG_5095 IMG_5097

IMG_5108 IMG_5111 IMG_5112

Har tänkt att låta färgerna i hallgolvet gå igen i textiler m.m. på nedervåningen och har nu hittat en matta som kommer passa perfekt under soffgruppen.

IMG_5115

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*