Vill du blogga om ditt husbygge?

Om du är intresserad av att ha en egen blogg i vår bloggportal, kontakta oss!

blogg@myresjohus.se

Talludden

Ritningar

Kommentera

Hej,

Ritningarna har nu kommit och så här kommer vår planlösning att se ut.

IMG_1766

Det är fortfarande ett par små detaljer som vi kommer att ändra, såsom möbleringen i stora badrummet eftersom vi förmodligen kommer att byta modell på badkaret med andra mått. Är också lite osäker på val av fönster i barnens rum, så eventuellt byter vi till liggande lite större fönster. Kvällarna går för tillfället till att planera och fundera över val och tillval mm. Mycket detaljer att ta ställning till, men det är också väldigt roligt. Förhoppningsvis kommer detta bli hur bra som helst!

På måndag har vi bokat tid hos HTH för att planera köket. Så det blir nog ytterligare en sväng upp dit till helgen för att samla lite inspiration.

Här är även en bild på huset utvändigt.

IMG_1767

 

Kommentarer

 • Avatar

  Svara

  30 juni Lisa säger:

  Hej! Min man och jag har precis bestämt oss för att också välja ett Talludden-hus, så det var intressant att se er ritning på planlösningen! Det ska bli roligt att följa er fortsatta resa på bloggen! Gärna fler bilder så småningom, det är spännande som inspiration på hur man kan göra! =)

  • Avatar

   Svara

   03 juli talludden-familjen-helgstedt säger:

   Hej,
   Kul att du hittat hit :)
   Jag saknade själv lite inspiration när vi ritade vår planlösning. Idén med köket och skafferiet kommer faktiskt från myresjöhus hemsida där den låg ute innan de gjorde om hemsidan för ett tags sen. Vart ska ni bygga ert hus?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*