Vill du blogga om ditt husbygge?

Om du är intresserad av att ha en egen blogg i vår bloggportal, kontakta oss!

blogg@myresjohus.se

Stjärnvik

Ritningarna

Igår kom äntligen ritningarna, några ändringar skall göras. Små men viktiga, bland annat skall hela huset samt garaget flyttas ytterligare 4 meter in på tomten. Nu känns det mer på riktigt, nu känns det som – ”*Herregud, vi skall bygga detta hus!”

Det vi tänkte på när vi valde husmodell var att kolla; hur är miljön i området, vad tycker vi är vackert och hur vill vi bo? Något vi tycker är viktigt är att huset skall fint att se på, symmetrin är viktigt samt skall avspegla oss. Beskrivningen av vårt hus brukar lyda – en blandning av sött och salt! Skärgårdsdoktorn med modern insida. Vilket vi tycker passar denna pittoreska fiskeby.

Vårt hus är ett modifierat Stjärnvik, med inslag av Hilton Head. Vi kommer att ha en utbyggnad som skall vätta ut mot havet, skapa en oas för oss, fyllas med ljud och skatt ifrån oss, nära och kära – ingen tv.

Image-1