Vill du blogga om ditt husbygge?

Om du är intresserad av att ha en egen blogg i vår bloggportal, kontakta oss!

blogg@myresjohus.se

Stjärnvik

Bygglovet är inlämnat

Började veckan med ett bra besök hos byggnadskontoret i Sölvesborg. Träffade en mycket trevlig kvinna som säljarna av tomten känner väl, älskar denna ”alla känner alla”- faunan som finns i dessa småbyarna. Fick väldigt fina betyg av henne, att huset kommer passar perfekt och gratulerade oss till vår vackra framtida hus. Hon såg inga alls problem med att få huset godkänt, då det redan ligger ett förhandsbesked och huset är inget som ”sticker ut”. Detta är något jag och Carl tänkte mycket på när vi valde just modell – det måste passa in i denna pittoreska fiskeby. Beskedet om bygglovet kommer om ca en månad, men med dessa lovord har vi nu på måndag beställt tid med Myresjöhus för att göra en slutbeställning. På tisdag blir det dock att kliva upp tidigt för att bege sig till Jönköping och HTH – Vankas planering av kök!IMG_0767