Vill du blogga om ditt husbygge?

Om du är intresserad av att ha en egen blogg i vår bloggportal, kontakta oss!

blogg@myresjohus.se

Stjärnvik

Slutbeställning gjord

Igår vad det äntligen dags att gå igenom de roliga listorna för slutbeställning, välja dörrhandtag och gå igenom rum för rum. Väldigt spännande och roligt! Än är vi fortfarande på ”pappersstadiet” men här blev det ändå lite mer verkligt. Idag vad det tänk att vi skulle få köket uppmålat samt beställa. Men vi är i slutet av januari och mitt i sjukdomsperioden, så tyvärr fick Ulrica på HTH lämna återbud. Inte hänga läpp, bokar bara ny tid. Vi har det i framtiden, och det är ju spännande!

Men något som vi tycker är viktigt med vårt hus förutom de sakerna jag nämnt tidigare, är materialen. Vi har valt ett ljust ekplank golv för allrummet/köket för att inte ”störa” ögats fokus på utsikten. Detta golvet känns som en riktigt trägolv, man känner texturerna på ytan och ser årsringarna i profil. Det skall kännas mjuk och skönt under fötterna. Dock kommer vår älskade (svarta) hunds hår synas, men vi älskar honom och dammsuga är en form av meditation.

IMG_1106 IMG_1105