Vill du blogga om ditt husbygge?

Om du är intresserad av att ha en egen blogg i vår bloggportal, kontakta oss!

blogg@myresjohus.se

Stjärnvik

Kök – Drömköket har ritats

I förra veckan var vi och beställde köket – vårt drömkök! Eftersom vi gjorde valet – modernt och rakt inne med snickarglädje och ”äldre” ute, blev detta resultatet. Vårt kök skall vara samlingsplatsen och hjärtat i huset, därför har vi valt detta rum som högsta prioritering. Med en vacker kvartskomposit skiva, ser ut som marmor, men betydligt tåligare! Vi valde även att integrera högskåpen, dessa kommer att vara i matt vit. Det skall se ut som högskåpen är en del av väggen, inga handtag, utan en list som skapar ett mellanrum, så att man kan öppna skåpen. Med såhär mycket förvaring kommer (förhoppningsvis) ha ett organiserat kök. Vi har även en stor ö som skall fyllas.

Vi åkte till Jönköping för att träffa en fantastisk kvinna, Ulrica Liliegren, en enkel resa på ca 20 mil. Men så värt, vi fick möjlighet att klämma och känna på material, se hur stor ön kommer bli, laborera över själva handtagslösningen samt bestämma oss för vilken fläkt som är mest lämplig för att inte störa utsikten.

Ön är i mörk ek, Havana heter den i HTH-katalogen. En massiv och tung ö, som skall så stadigt och klara allt ifrån, bullbak till mysiga hemmafester.

Kök 2

 

 

 

 

Kök 1

 

 

 

 

 

IMG_1192