Vill du blogga om ditt husbygge?

Om du är intresserad av att ha en egen blogg i vår bloggportal, kontakta oss!

blogg@myresjohus.se

Vikhög

Vi har ett hus

Tiden rusar iväg.. Dagen D, en solig och bistert blåsig 11:e april, kom stora lastbilar och en STOR kranbil. Med vårt hus ! Så imponerande att se hur de lyfte de stora elementen på plats. Wow ! Att det bara går.. Det var en mycket spännande dag, äntligen ! Dagen efter kom även garaget upp och det var ett mycket tappert och hårt arbetande gäng på Cama Bygg som parerade de stora ytterväggarna i den starka vinden. Nu kör vi ofta förbi och tittar. Längtar och drömmer. Även om allt arbete kvarstår invändigt (innerväggar, badrum, vvs, el, kök, etc) så är där nu ett hus 🙂 ! Nu kan jag äntligen börja planera och rita trädgården. Jag ville vänta till efter huset kommit på plats, för att kunna känna in tomten ordentligt. Sedan hur jag ska hinna, jämte grönyte/trädgårdsmästar studier är en annan sak… Jag har svårt att ta kunder alls just nu, men klämmer in lite rådgivningar här och där. Vi flyttar inte in förrän i oktober, så

Hus på plats

Hus på plats !

 

 

tidspress har vi inte 😉 . Just nu är vi mycket nöjda med hur vi tänkt kring husets och garagets placering på tomten samt relationen dem emellan. Det blir precis den kringbyggda gårdskänslan vi ville, ombonat och skyddat utan att hindra utsikten mot hästar och vatten. Vi längtar tills vi får komma in i huset. Det dröjer någon vecka till. Just nu har nog de flesta fönster utvändigt, avtryck av våra näsor 😉